Новини

СЪОБЩЕНИЕ относно ограничаване на достъпа до сградата на КЕВР на 13.03.2020 г.


12.03.2020

Заради ситуацията с коронавируса КЕВР ще излъчва откритите заседания онлайн

 

Поради влошената епидемиологична обстановка в страната и в изпълнение на   препоръките на Националния оперативен щаб за короновируса във връзка с дейността на администрациите, Комисията за енергийно и водно регулиране информира за промяна на режима на достъп до откритите заседания на регулатора, насрочени за 13 март, петък :

На откритите заседания ще бъдат допускани единствено представителите на дружествата-заявители, които задължително следва да присъстват на тях, съгласно изискванията на нормативната уредба. Те ще бъдат задължени да спазват предприетите от администрацията на КЕВР мерки за лична дезинфекция, като за целта са осигурени необходимите препарати, както на входа на сградата на КЕВР, така и в Заседателната зала – ет.4.

За всички останали заинтересовани лица – журналисти, граждански, обществени и браншови организации и др. достъпът в сградата на КЕВР на 13 март 2020 г. ще бъде ограничен. За тях е осигурена възможност да проследят откритите заседания посредством редовното онлайн излъчване на заседанията чрез интернет страницата на Комисията - http://www.dker.bg/bg/na-zhivo.html.

Предприетите ограничителни мерки на този етап се отнасят за откритото заседание на 13.03.2020 г. При необходимост от предприемане на по-строги противоепидемични мерки, Комисията ще информира за това на своята интернет страница.

Надяваме се на разбиране, тъй като предприеманите мерки целят единствено ограничаване на евентуални рисковете за здравето на посетителите в сградата на Комисията.